top of page

Ferrini & Van Bommel 

Toen ze elkaar begin jaren 90 ontmoetten in Parijs, speelde Sjoerd van Bommel als drummer voor een theatergroep en werd Shirley Ferrini overgevlogen vanuit New York om nieuwe kleding voor de groep te maken. Ze werden een stel en Shirley besloot in Nederland te gaan wonen.


Shirley komt uit Detroit Michigan waar ze op jonge leeftijd begon te werken in een leerbedrijf "Gandalf the Wizard". Haar hele leven ontwierp ze kleding, vooral voor theater. Ze werkte voor verschillende groepen in de VS, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Shirley is een autodidactische kunstenaar die ook schildert en tekenlessen geeft in het kleine middeleeuwse stadje ’s Hertogenbosch in het zuiden van Nederland.

Het viel haar op dat veel gitaar- en bassisten met prachtige instrumenten vaak saaie gitaarriemen hadden en omdat ze uit de theaterwereld komt en met muzikanten werkt, besloten ze samen het eens te proberen om comfortabele exclusieve in het oog springende gitaarriemen te creëren. Handgemaakt van het beste leer, uniek in zijn soort met creatieve input van beiden.

Sjoerd van Bommel is een bekende Nederlandse professionele drummer die nog steeds met verschillende groepen speelt en veel gevraagd is voor studiowerk. Hij heeft altijd al een talent gehad om met zijn handen aan auto's te werken en houdt ervan om oude meubels te repareren, dus besloot het paar hun talenten te bundelen om spannende riemen te maken voor mensen die op zoek waren naar iets speciaals.

Maak een afspraak om het atelier te bezoeken.

bottom of page